ws0141: Snapshot van de website www.groenbrugge.be van Groen Brugge, genomen op 28/10/2019 - Groen Brugge
"Collection: Agalev en Groen!; Level of description: File; Series: 457.W.035: www.groenbrugge.be; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"