gou000600: Landschap met karrenspooor - Wilchar
"Gouache op papier voorstellend een weide of veld afgebakend met prikkeldraad, erlangs loopt een karrenspoor. Gesigneerd RO: 'Wilchar'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"