Vluchten, liegen of aanvallen.? Liefde tussen vrouwen in Scandinavische literatuur - Hildebrandt, Christel (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Christel Hildebrandt Fonds Suzan Daniel (FSD)"