Bepalingen rond kiesverrichtingen in de Belgische kieswetgeving 1830-1940 - Weber, Donald (Brussel: Belgisch tijdschrift voor filologie en geschiedenis, 2003)
"Donald Weber Overdruk uit Belgisch tijdschrift voor filologie en geschiedenis (2003) 81"