af016717: Multatulikring Gent 1960, Soledad - S.M. Het Licht; Multatulikring
"Affiche uitgegeven in 1960 door Multatulikring voor de toneelopvoering Soledad door Colette Audry op 1 en 3 oktober 1960 in de KNS Gent. Regie van Rudi Van Vlaenderen, toneelmeester: L. Vandepapeliere en opgeefster: A. De Smedt. Acteurs: Lina Lebuf, Lea Baert, A. De Smedt, Albert Hanssens, Frans Desmet, Marc Van Nieuwenhuize, Willy Verbeke, Jan de Keyser, Dirk Tytgadt, Hugo Smith, Jose Strubbe, Marc. Somerlinck, Eric Van Lathem e.a.. Onderaan rechts een fiscale zegel met een waarde van 1 BEF afgestempeld door stad Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"