Het lied van den arbeid [Bladmuziek] - Candael, Karel; De Clerq, René
"Gedicht van René De Clercq ; Getoonzet door Karel Candael Partituur voor LeiderPartituur met tekstTekstbladPartituur voor 1ste TenorenPartituur voor 2de TenorenPartituur voor Bassen"