pk000631: Beim Stillen - Modotti, Tina; Galerie Bilderwelt (1926)
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend een reproductie van een foto van Tina Modotti, 'Beim Stillen',met de afbeelding van een Mexicaanse baby die borstvoeding krijgt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"