fo028432: Décor pour Don Juan et la Mort - Lefebvre, Ch.
"Zwart-witfoto van een tekening van een decor (toneeldecor) ontworpen door Alexandra Exter (Russisch schilder-en decorontwerpster). Jaren 1920. Ch. Lefebvre. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"