fo022557: Harmonie Vooruit
"Zwart-witfoto bij de 75e verjaardag van de Harmonie Vooruit in Gent, 17 juni 1961. Germain Roels spreekt, links E. Vergeylen en G. Nachez. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"