fo000432: Jubelstoet 25 jaar coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit
"Zwart-witfoto van een praalwagen in de stoet, n.a.v. het 25-jarig bestaan van SM Vooruit te Gent, Kartuizerlaan op 24 juli 1906. Praalwagen van de drukkerij. Opschrift : onze drukkerij, strijd moedig maar vooral ontwikkelt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"