fo023362: Temse, Boelwerf - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van enkele arbeiders/werknemers van de Boelwerf in Temse op de trappen in een gebouw die bezet wordt tijdens een actie. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"