af003493: Objectiviteit in alle B.R.T. programma's? - SIRT; Caspeele, Luce (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door het Socialistisch Instituut voor Radio en Televisie (SIRT) voor een colloquium. Afbeelding: tekening van het logo van de organisatie. Tekst: SOCIALISTISCH INSTITUUT VOOR RADIO EN TELEVISIE ACOD groep B.R.T. Zaterdag 14 februari 1976 COLLOQUIUM: Objectiviteit in alle B.R.T. programma's? PLAATS: 8-Urenhuis, Fontainasplein 9, 1000 BRUSSEL AANVANG: 10 uur INSCHRIJVINGEN: S.I.R.T., Keizerslaan 13, 1000 BRUSSEL CODEP 870/0000432/10 Inschrijvingsgeld 150 F. Verantw. uitg. Luce CASPEELE, Keizerslaan 13, 1000 BRUSSEL. VRIJ VAN ZEGEL. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"