fo003154: Minister Delattre op bezoek bij de familie Debunne
"Zwart-witfoto van het bezoek aan de ouders Debunne door minister Delattre en Arthur Jauniaux, Menen, 27 juni 1937. Groepsfoto met o.a. ook Robert Detaevernier en Auguste Debunne. Opschrift onderaan: 27 Juni 1937. Ter gelegenheid van zijn aanwezigheid te Meenen, hield Minister Delattre eraan bezoek te brengen aan de ouders van vriend Debunne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"