fi000178: 1 mei 1959
"Reportage over de 1 meistoet in Antwerpen, 1 mei 1959 met o.a. Camille Huysmans, Achilles Reintjens, Lode Craeybeckx, Louis Major, Frans Detiège en Jos Van Eynde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"