af003307: Pour sortir du gâchis une autre voie - PCB; Couteau, Marcel (1980)
"Affiche uitgegeven in (1980) door de Parti Communiste de Belgique (PCB) voor het communisme. Afbeelding: tekening van een vogel in de lucht gezien door een scheur in een blad papier."