fo001038: Dagblad Vooruit - Visie
"Zwart-witfoto van de raad van bestuur(?) van het dagblad Vooruit. Setfoto film dagblad Vooruit . Gent, Sint-Pietersnieuwstraat, 1933. 2de van links: Albert Vanwynen, rechts : Frans Toch. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"