te000116: Portret van een man met alpinopet - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van een portret van een man met alpinopet. Rechtsonder datum, 15 januari 1956. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"