pk001992: Bevrijding van Antwerpen op 4 september 1944 - AVM; Lancaster, R.T.
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het 12de peleton, 8th Rifle Brigade G Coy tijdens de bevrijding van Antwerpen op 4 september 1944 met op de achtergrond het stadhuis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"