pr001259: Croquis de Temps de Guerre 1914-1915-1916 - Steinlen, Théophile Alexandre; Edition La Guerre
"Lithografie in portfolio, zwart-wit voorstellend vrouwen en kinderen op de vlucht. Origineel van Steinlen, genummerd 87/100. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"