fo034261: Socialistische Turnbond
"Zwart-witfoto genomen tijdens een internationale sportdemonstratie in Luik tijdens de exposition de l'eau in 1939. Turndemonstratie door de mannen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"