txt000643: Rode Valken, afdeling Hoboken
"Donkerblauwe T-shirt met korte mouwen en een ronde halsuitsnijding in een kindermaat. Op de voorzijde, aan de linkerborstkant, staat het logo van een rode valk op een witte cirkel met erboven de tekst: 'Rode Valken', centraal op de achterzijde staat het lineaire logo van de Rode Valken op een witte driehoek met erboven de tekst: 'Rode Valken', op de rechtermouw staat de tekst: 'Afdeling Hoboken'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"