Ernest Mandel : van de Traité d'économie tot Der Spätkapitalismus : een odyssee in wetenschap en politiek - Stutje, Jan-Willem (Belgisch Tijdschrift voor Nieuwste Geschiedenis (BTNG) = Revue Belge d'Histoire Contemporaine (RBHC))
"Jan Willem Stutje"