543.132: Dossier betreffende de kandidaturen van de afdeling Rumst-Zwijndrecht voor de gemeenteraadsverkiezingen van 10 oktober 1982 - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"