af017568: C.G.S.O. Viert haar 25-Jarig bestaan - Dictus; VVSH; CGSO; Scholiers, P. (1980)
"Affiche uitgegeven in 1980 door de Vlaamse Vereniging voor Seksuele Hervorming (VVSH) en het Centrum voor Gezinsplanning en Seksuele Opvoeding (CGSO) voor de viering van het 25-jarig bestaan van het CGSO. Tekst: C.G.S.O. Viert haar 25-Jarig bestaan Zaterdag 13 sept. Handelsbeurs - Antwerpen. Doorlopend infostands, chileense snacks, kinderatelier, ambiance, … namiddag: 13u30 tot 18u00. PERSKONFERENTIE: Voorstelling van «TINKA … en andere vieze verhalen voor kinderen.» Naamsverandering van CGSO-Antwerpen, een ideologische noodzaak. FILM VAN KEN LOACH met aansluitend: debat 1: Waarheen met de gezondheidszorg? debat 2: Gestoord gedrag als een adekwaat antwoord op een gestoorde maatschappij! FILM: omdat het waar is dat liefde bestaat! met aansluitend debat: Seksualiteit en anders validen (er zijn voorzieningen in de zaal voor anders validen) FORUM: Emancipatiebeweging en repressie. avond: 18.30 tot … Het Trojaanse Paard (forumteater) «Ik hou van jou!», DE SOFTIES - «Stad-shock-mannen.», FC GERANIA - NO WAVE, SECTOR 27 with Tom Robinson + fuif met: Radio Centraal. Organisatie en info: Vlaamse Vereniging voor Seksuele Hervorming, Centrum voor gezinsplanning en seksuele opvoeding Arthur Goemaerelei, 4 2000 Antwerpen tel: 031/37.67.86. Voor een Vrije Seksbeleving, Voor een Vrije Samenleving! Inkom: 180 fr. - Voorverkoop: 160 fr. kaarten te verkrijgen: Antwerpen: CGSO, Jeugdinfo, AMOK, JAC; Turnhout: JAC; Brussel, Brugge, Diest, Hasselt, Gent, Kortrijk Oostende: CGSO. Mechelen: Jeugdhuis Asgard. INFO JEUGD WAASLAND: st NIKLAAS. zeefdruk DICTUS 031 66 95 48. V.U. P. SCHOLIERS p.a. A GOEMAERELEI 4. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"