Verklaring van het Internationaal Communistisch Seminarie - Brussel 4 mei 1999 (Marxistische Studies)
"Dit artikel bestaat uit volgende onderdelen :Een roemrijke ervaringDe opkomst vanhet revisionisme en de strijd ertegenOnze basisbeginselenHet huidige offensief van het imperialistisme en de reactieDe rkachten van de socialistische wereldrevolutieVoor de eenheid van de marxist-leninistenDe XXIe eeuw zal de eeuw van het socialisme zijn"