fo001578: Nationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis
"Zwart-witfoto van de genodigden tijdens de opening van het Nationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis. Brussel, Regentlaan 23, zetel van La Prévoyance Sociale. v.l.n.r. 1e rij: ?, Arthur Jauniaux, Louis Bertrand, Julien Papart, Joseph Lemaire. 2e rij: uiterst rechts Nicolaas Posthumus. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"