ga000262: Charles-Louis Philippe, Der alte Perdrix, drukblok nr. 5/12 - Masereel, Frans
"Zie ook: hb000262Zie ook: hs000262 Drukblok nr. 5 uit een reeks van 12 getiteld, Der alte Perdrix. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"