af001160: Solidariteit met het Chileense volk - Verwest, Jan; FaculteitenKonvent; Verhelst, Juul (1973)
"Affiche van Jan Verwest uitgegeven in 1973 door Faculteitenkonvent (FK) (Gent) voor solidariteit met Chili. Afbeelding: geschematiseerde schaduwtekening van een soldaat met geweer en dierenmasker voor, zijn klauwen velden de Chileense president; dollarsymbool, CIA en ITT. Tekst: SOLIDARITEIT met het CHILEENSE VOLK INFO AVOND 9-10-73 AKADEMIERAADZAAL - VOLDERSTRAAT - GENT - 20 U. SPREKERS: * DE GENOT R. * OEVERS P. * VAN DEN BOSSCHE. organisatoren: F.K. samen met: B.U.V.V., DOLLE MINA, H.V., INTERSCHOL, JEUGDKLUB HOOGPOORT; JONGKOMMUNISTEN, JONG-SOCIALISTEN, K.A.V., V.K.A.J., KAT. JEUGDRAAD, K.S.A., V.K.S.J., N.C.O.S. CIA. ITT. CHILI UNITAD POPULAR. ver. uit. J. VERHELST - IEPENSTR - GENT - AFF. J. VERWEST. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"