ws0041: Snapshot van de website burgerlijst.be van Burgerlijst Antwerpen, genomen op 28/10/2019 - Burgerlijst Antwerpen
"Collection: Burgerlijst; Level of description: File; Series: 713.W.2: burgerlijst.be; Geharvest met Heritrix-3.4.0"