pk000701: Vakantiecentrum Kindervreugd, Hotel Belvèdere, Knokke aan Zee - Thill, Ern.; Nels
"Prentbriefkaart in monochroom met een foto van de Dumortierlaan in Knokke aan Zee. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"