fi001007: TangoTango - Buyens, Frans; Chagoll, Lydia
"Film met vertrekpunt het toneelstuk 'Tango' van het beroepsgezelschap 'Stap', dat bestaat uit jonge mentaal gehandicapte acteurs. 'Tango' gaat over de dromen en hoe te leren leven met onvervulbare wensen. Geïnspireerd door het stuk, maakten de filmregisseurs er een cinematografische bewerking van, de vrije loop latend aan hun eigen fantasie. 'Tango' werd TangoTango. Een gevarieerd muzikaal schouwspel zonder dialoog, grappig, soms verdrietig en burlesk tegelijkertijd."