fo035342: Agalev/Groen
"Zwart-witfoto van de Agalev-kandidaten van Herentals voor de gemeente- en/of provinciale verkiezingen van 1994. Met Jan Saesen, Kris Peeters, Ivo Briers, Simonne Heylen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"