Hun werk, hun leven : getuigenissen uit de Gentse textielwereld 1900-1950 - De Herdt, René; De Graeve, Bie; Ghijselinck, Eric (Gent: MIAT, 1981)
"tentoonstelling museum A. Vander Haeghen te Gent, 8 november 1980-18 januari 1981 ; ABVV-bibliotheekS/99/102"