fo003084: Wielerbijeenkomst Menen
"Zwart-witfoto van een wielerbijeenkomst ter promotie van Het Plan, 6 oktober 1935. Op de tribune zien we o.a. Auguste Debunne, Robert Detaevernier, Joseph Coole, Edward Missiaen, Cyriel Blieck, en Paul Finet aan het woord. Opschrift onderaan: Wielrijdersconcentratie van 6 October 1935 te Meenen. Pgt Finet aan het woord. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"