pk000114: Miners lifting mine car - Socialistisch Mijnwerkerssteurnkomitee Oostende; Brannan (1985)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend mijnwerkers die een karretje op de sporen tillen. Op de keerzijde : The Miners' Strike : maart 1984-maart 1985. Deze kaartenreeks werd gekreëerd door het Socialistisch Mijnwerkerssteunkomitee Oostende, naar originelen, getekend door een Kents Mijnwerker. De opbrengst ervan is integraal bestemd voor het 'Miners'Solidarity Fund'. Deze verdeelt de internationale steun onder de Mijnwerkers die wegens hun aandeel in de staking ontslagen en zelfs veroordeeld werden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"