af007624: August Leten - BSP; Butenaerts, Paul (1978)
"Affiche voor de verkiezingen van (1978). Foto: August Leten. Tekst: Uw 7de kandidaat voor de Kamer August Leten BSP 8. Parlementsverkiezingen - Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"