vl001146: Friends of the Earth, Lockheed Martin: Dealing in Death
"Een spandoek met tekst: Lockheed Martin: Dealing in Death, ' we never forget who we're working for ' . Afbeelding: een man met hoge punthoed en zeis, hij staat in een plas bloed. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"