af001945: Annie Dejonghe - SP (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Annie Dejonghe. Tekst: ANNIE DEJONGHE. Kamer 3° plaatsvervanger. SP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"