fo007605: Persconferentie "Onroerend Rood" - Demeester, Nathalie
"Zwart-witfoto van de persconferentie Onroerend Rood - Het Gentse oeuvre en rouge, Gent, Amsab met o.a. Wouter Steenhaut en Jaak Mertens."