te001649: Conversatie tussen blank en zwart - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen 7 april 1977. Reeks van tekeningen van een blanke en een zwarte man. Tekening gaat over misplaatste verontwaardiging. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"