fi000775: SOM - Regeringsvorming - SOM
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 9 maart 1992. Studiogesprek over de pas afgeronde federale regeringsvorming en het Vlaams regeerakkoord. Journalist Piet Piryns stelt kritische vragen aan Norbert De Batselier (vice-voorzitter Vlaamse Regering en minister van leefmilieu en huisvesting) en Willy Claes (vice-premier federale regering en minister van buitenlandse zaken). Verschillende onderwerpen komen aan bod: sociale woningbouw, leefmilieu, verzuiling, werkgelegenheid, media, Zaïre, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking."