fo005841: Viering van Wim Geldolf - Volksgazet
"Zwart-witfoto van o.a. Frans Detiège (2de vl.), Jos Van Eynde (4de) en Wim Geldolf (5de) tijdens de viering van Wim Geldolf, februari 1963. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"