fo000434: Jubelstoet 25 jaar coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit
"Zwart-witfoto van de stoet, n.a.v. het 25-jarig bestaan van SM Vooruit te Gent, Kartuizerlaan op 24 juli 1906. Praalwagen van Nellie's kring. Opschrift: In kunst vinden wij de bezieling, de edele gevoelens, die ons opleiden tot waardige socialisten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"