af003524: De delegees ® verminderen de stress op de werkvloer! - ABVV; De Leeuw, Rudy
"Affiche uitgegeven in 2008 door het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) voor de sociale verkiezingen. Tekst: ABVV 1. Samen sterk. De delegees ® verminderen de stress op de werkvloer! Stel je nu kandidaat om afgevaardigde te worden in jouw bedrijf! VU: Rudy De Leeuw, Hoogstraat 42, 1000 Brussel. Zie ook: af013979 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"