vl000517: P.O.B. Fédération des Ouvriers Laveurs Section de Secours Mutuels
"Vlag van de P.O.B. Fédération des Ouvriers Laveurs Section de Secours Mutuels. Op de paradekant: P.O.B. Section de Secours Mutuels de Verviers et des Environs, 1903. Langs beide kanten staat het opschrift in sierlijke letters centraal op een rood veld. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"