sch000543: Écluse - Wilchar
"Schilderij van lakverf op gecoat papier met de afbeelding van een kanaal waarover een smalle brug loopt, een kade met een bolder op de voorgrond en een huizenrij op de achtergrond. Linksonder gehandtekend Wilchar en het jaartal '68. Op de achterzijde de titel 'Écluse'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"