fo026522: Rijkswachtbetoging Brussel 1986 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de Rijkswachtbetoging, met pancarte : Nationaal Syndicaat van het Rijkswachtpersoneel. Brussel, januari 1986. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"