af002432: Wij zijn lid van de socialistische mutualiteit - Hami Screen; Socialistische Mutualiteit (1976)
"Affiche uitgegeven in (1976) door de Socialistische Mutualiteiten (SM) voor ledenwerving. Afbeelding: kleurenfoto van een moeder, een zoon en een dochter samen op een divan, vader staat erachter gebogen over de rugleuning, de kinderen kijken in een boek. Tekst: wij zijn lid van de socialistische mutualiteit. HAMI SCREEN T.P.B. 151.96.76. Zie ook: af002431 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"