af006545: PVDA dokters in Palestynse kampen te Beiroet - Drukte; AIB; MLB; Lambreghts, Karl
"Affiche uitgegeven in 1986 door de Anti-Imperialistische Bond (AIB) Gent en de Marxistisch-Leninistische Beweging (MLB) Gent voor solidariteit met Palestina. Afbeelding: keffiyeh. Tekst: Meeting georganiseert door de A.I.B. en M.L.B. i.s.m. Geneeskunde v.h. Volk. PVDA dokters in Palestynse kampen te Beiroet. Do 18 dec. 20u RUG, Ledeganck. Zeef Drukte. V.v.z. art. 198. V.u.: K. Lambrechts, Kazernestr. 68, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"