fo002151: Arbeid, glasblazen - Champroux, Georges; Actualit
"© CISAC member Zwart-witfoto van een glazen schaal. Glasblazers. Murano (Venetië, Italie). 14 november 1940. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"